Käidud!
Tore ja kasulik oli!
Meie gümnasistide seas on asjalikke ja aktiivseid osalejaid!
Põlva gümnaasiumi ja Eestit esindasid: Leo-Martin Pala, Osvald Nigola, Raiko Ojamaa, Hendrik Kink, Henri Pori, Martin Veiko, Andreas Paabut, Joosep Podekrat, Mirjam Kolpakov, Digris Räst, Birgta Turba, Mia Kristin Prozes, Mona Käärik, Katarina Puik, Kaialiisa Kelt, Marelle Miil, Eliise Haabma, LauraNemvats, Merlin Käo, Merili Nagel, Kertu Noormets, Marleen Vasser, Sandra Kalling, Anete Pavlov ja õpetajatest Florika Kolbakova, Aimi Jõesalu.
Euroscola oli teemal ” Demogracy in action: get engaged!”/ Demokraatia tegevuses: löö kaasa!
Eraldi tänu veel Merilile, kes julgelt oma küsimuse esitas, Andreasele ja Joosepile sõnavõtmise eest, Leo-Martinile vapralt kätt üleval hoidmise + kõigile, kes uudishimulikult kuulasid ja üritust jälgisid.
Euroscola programm nii õpilastele kui ka õpetajatele oli suurejooneline, interaktiivne ( üksjagu koole osales ju ka online), huvitav ja kasulik.
Euroscola programm=

Pildid = https://multimedia.europarl.europa.eu/en/photoset/p_20230523_EP-142639K_MCH_0016
Video = Parliament: 70 years of European democracy in action = https://multimedia.europarl.europa.eu/en/video/p_N01_AFPS_220929_70EP
Veebiülekande salvestus = https://multimedia.europarl.europa.eu/fr/webstreaming/euroscola_20230523-1000-SPECIAL-EUROSCOLA